PERSONALIZIRANI MOŠNJIČEK

MOŠNJIČEK VESELJA IN LJUBEZNI

LJUBEZEN JE NAJMOČNEJŠA ZDRAVILNA SILA NA SVETU IN VSE SE ZAČNE PRI LJUBEZNI DO SEBE. Louise L. Hay

Prazen kozarec, ne more nikogar odžejati. Potrebno je, da poskrbite zase, da se napolnite. S tem, ne boste samo vi pridobili ampak tudi vsi okoli vas.
To, kar sem pripravila za vas, bo zagotovo pripomoglo k tem, da se boste imeli še rajši.
Kaj pravite na čudovito personalizirano darilo?

Čas je, da naredimo nekaj zase, osrečimo sebe in svoje najdražje tako, da jim podarimo drugačno, posebno, darilo.
Za vas sem pripravila personalizirane mošnjičke, v katerih je 21 lesenih ploščic. Zakaj 21? Znano je, da je za spremembo stare navade in pridobitev nove, potrebnih najmanj 21 dni. Vsekakor se 21 dni zdi dovolj dolgo, a hkrati ne predolgo obdobje, da v tem času lahko razvijemo določeno navado.

V teh 21 dneh, bi vam želeli približati, kako pomembno je, da si vzamete čas zase.

Na vsaki ploščici je na sprednji strani vžgana ena naloga, ki jo tisti dan izpolnite. Na zadnji strani ploščice pa vas čaka še krasna afirmacija, ki jo lahko uporabite čez dan ali pa kdaj kasneje. Mišljeno je, da bi 21 dni zaporedoma, vsak dan naključno izbrali eno tablico iz mošnjička. Zagotovo boste izbrali ravno tisto, ki vam bo ta dan namenjena.

21 različnih nalog- zelo preprostih, ki vam bodo pomagale, da se boste imeli še rajši in da ne boste več izpraznjeni kozarec in 21 čudovitih afirmacij, ki vas bodo spremljale skozi dan.
Verjamem, da vam bo to pripomoglo, da boste po 21 dneh nadaljevali z izkazovanjem pozornosti do sebi.
Ta komplet bo čudovito darilo, ki ga podarite sebi in ljudem, ki jih imate radi. Je zabavno, v nalogah boste nadvse uživali, to pa vam bo pomagalo, da boste srečnejši in bodo vaše vibracije še višje.
Darilo lahko naročite za sebe ali pa za nekoga drugega. Na mošnjičku bo ročno vžgano ime osebe, kateri bo darilo namenjeno in če želite to nekomu podariti, to dostavimo na njegov naslov. Predstavljajte si, kako zelo boste to osebo razveselili.

Mošnjiček, ki ga podarite kot darilo. 

(klikni na sliko)

Mošnjiček, ki ga naročite zase.

( klikni na sliko)

V kompletu dobite mošnjiček, z 21. lesenimi tablicami, na katerih je 21 različnih nalog in 21 afirmacij. Na mošnjičku pa je tudi vaše ime ali ime osebe, kateri je namenjeno to darilo.
Poleg so priloženi tudi »napotki«. Če želite darilo nekomu podariti, pa zraven dopišemo kdo to podarja ( vaše ime). To osebno,  a posebno darilo je narejeno iz naravni materialov.

ENA SAMA OSEBA JE POTREBNA, DA TE OSREČI IN SPREMENI TVOJE ŽIVLJENJE- TO SI TI!

PERSONALIZIRANI MOŠNJIČEK
Cena: 21 € (NAROČILO)

Vse cene vključujejo DDV. Cena poštnine se zaračuna po ceniku Pošte Slovenije.

NAROČILO PERSONALIZIRANEGA MOŠNJIČKA







V primeru, da podarite kot darilo: